Kunstmarkt in Haaksbergen schot in de roos

haaksbergen-smallHAAKSBERGEN – De jaarlijkse kunstmarkt op het marktplein in Haaksbergen trekt deze zaterdag veel bekijks.

Kunstenaars uit Haaksbergen en omliggende plaatsen zijn tevreden over het aantal bezoekers. Onder de deelnemers ook een aantal kunstenaars uit het Duitse grensgebied. Het publiek krijgt in ruim negentig kraampjes rond de Pancratiuskerk een heel gevarieerd aanbod voorgeschoteld. Tegen het eind van de ochtend is er even een buitje, maar dat trekt snel over. Zoals meestal komt het gros van de mensen om te kijken, maar bij sommige kramen doen de kunstenaars ook goede zaken.

http://www.tubantia.nl/regio/haaksbergen/velen-kijken-kunst-in-haaksbergen

Alkmaar Dichtbij: Kunstmarkt Hoefplan Alkmaar

ALKMAAR – Het afgelopen weekend was het passen en meten. Er was zo ontzettend veel te doen in Alkmaar, dat er keuzes gemaakt moesten worden. “Veel niet gezien, maar genoeg om over te schrijven en te fotograferen”, laat meeschrijven Timmermans weten in dit artikel.

Kunst- en boekenmarkt
Het begon al vroeg in de ochtend in het winkelcentrum De Hoef. Daar werd de jaarlijkse kunst- en boekenmarkt gehouden. Deze kleinschalige gebeurtenis trekt altijd veel belangstelling en de aangeboden kunst en waren zijn van een sublieme kwaliteit. Het kleurige werk van Herman van Loon sprong erĀ uit. Zonnige taferelen op houten panelen.
Lees verder (klik ook op de foto’s)