StalKunst9 viert 10-jarig Jubileum

Flyer van de Kunst 10-daagse Bergen

Op een van de mooiste plekjes van Bergen op de Voert nr. 9 is dit jaar weer prachtige kunst te zien bij StalKunst9 met vele exposanten, waaronder H.F. van Loon.

Dankzij Annie de Waard die haar locatie nu al voor de 10e keer beschikbaar stelt in dit prachtige natuurgebied wordt het weer zeer de moeite waard om deze locatie te komen bezoeken. De stal, dors, trekkersruimte, tuin, weiland zal rijkelijk gevuld zijn met diverse hoogwaardige kunstvormen. Coördinator Elisabeth Leyen heeft weer fantastische kunstenaars bij elkaar weten te brengen en zij heten u allen hartelijk welkom.

Dorpsdichter Arij Van der Vliet inmiddels een vertrouwd figuur bij StalKunst9 zal beide zaterdagen de bezoekers met een gedicht verwelkomen. Ook Klaas en Roely zorgen dit jaar in hun foodtruck beide weekenden weer voor de inwendige mens met hun home-made frites en appeltaart. Parkeren gratis bij de buren.

Kunst 10-daagse Bergen van 22 t/m 31 oktober.
StalKunst9, Voert nr. 9
Openingstijden dagelijks van 11.00 – 17.00 uur

Alkmaar Dichtbij: Kunstmarkt Hoefplan Alkmaar

ALKMAAR – Het afgelopen weekend was het passen en meten. Er was zo ontzettend veel te doen in Alkmaar, dat er keuzes gemaakt moesten worden. “Veel niet gezien, maar genoeg om over te schrijven en te fotograferen”, laat meeschrijven Timmermans weten in dit artikel.

Kunst- en boekenmarkt
Het begon al vroeg in de ochtend in het winkelcentrum De Hoef. Daar werd de jaarlijkse kunst- en boekenmarkt gehouden. Deze kleinschalige gebeurtenis trekt altijd veel belangstelling en de aangeboden kunst en waren zijn van een sublieme kwaliteit. Het kleurige werk van Herman van Loon sprong er uit. Zonnige taferelen op houten panelen.
Lees verder (klik ook op de foto’s)